Семинар по кикбокс със Семи Шилт

  • Post author:
  • Post category:Info
  • Reading time:1 mins read

 

На 27.02.2015 г. в многофункционалната зала на Национална спортна академия се проведе теоритико-практически семинар по кикбокс с елитни състезатели и треньори. Водещ на семинара беше Семи Шилт (Холандия) по покана на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Със своя ръст 2,12 метра и тегло 135 килограма, холандецът е истинска „бойна машина”, четирикратен Световен шампион на К-1 в свръхтежка категория (2005-2007, 2009 г.) и единственият в света с три поредни титли. Освен в кикбокса (шампион  е и от Glory Heavyweight Grand Slam), има титли в смесените бойни изкуства (ММА) – Openweight King of Pancrase и в карате (носител е на VІ дан ашихара карате) – двукратен шампион Daido Juku Hokutoki и двукратен Европейски шампион International Budo Kai (Full contact karate). Обявен е за най-добрия фул контакт боец на 2008 г. от сп. „Black Belt Magazine”.

Семи Шилт има няколко роли в киното, като най-впечатляваща е тази на злодея в „Транспортер 3”, където партнира на Джейсън Стейтъм.

В семинара, проведен от Семи Шилт в НСА, по покана от БККБМТ участие взе Марио Илиев – ст. преподавател в АМВР и треньор към BUTF.

(Visited 299 times, 1 visits today)