ATEU logo

Advanced Taekwon-do Europe издава международни  сертификати за степени по Таекуон-до, съобразно правилата и изискванията на организацията. Предоставя възможност за издаване на  международни сертификати за почетни степени. Сертификатите са с уникални номера от базата данни, защитени са с холограмен стикер и съдържат QR код към уеб сайта на организацията.

Advanced Taekwon-do Europe е запазена търговска марка 00093554, защитена от Закона за защита на конкуренцията (ЗЗК). Така се гарантира автентичност на издаваните сертификати за степени с логото на АТЕУ, защото използването на запазената марка без оторизация от притежателя е забранено от закона.

Сертификатите за черни колани  са подписани от Президента на организацията и са придружени със значка на организацията и пластик карта. 

От 1.10.2022 г. Адвансед Таекуон-до Европа актуализира дизайна на сертификатите за учениечески степени гуп със запазената търговска марка на Advanced Taekwon-do Europe.

Те вече изглеждат така:

DSC00479b

Сетрификата се подписва от интруктора провел изпита.

Задължителен атрибут на сертификатите са холограмния стикер с номер и сухия печат.

holo22   stamp22
Без съвместното наличие на тези атрибути произходът на серификата не може да бъде потвърден от Адвансед Таекуон-до Европа.
(Visited 73 times, 1 visits today)