“Таекуон-До Chang Hon – Пътят на здравия разум”

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:2 mins read

Книгата беше официално презентирана на 26.05.2013 г., по време на пролетния изпит за технически степени на BUTF и ТК Феникс.

Автори на книгата са генералният секретар и председателят  на организацията – М. Трифонов и Б. Атанасов. Наречена от авторите “Таекуон-До Chang Hon – Пътят на здравия разум”, тя съдържа 170 цветни страници формат А5. Приложените снимки  на техниките са на деца, практикуващи Таекуон-До в клубовете от BUTF. Книгата представлява модерно ръководство за обучение от бял до черен колан, подходяща както за  практикуващи и деца, така и за подготовка на инструктори.

 

Този труд е плод на двадесет годишната практика и опит на авторите в света на Таекуон-До и на срещите им с едни от най-ярките имена и пионери в бойното изкуство. Това е логическият завършек на дългогодишния труд и синтез на информация от страна на двамата автори, както и резултат от тяхната международна квалификация и системни участия на международни форуми.  Книгата дава отговори на много въпроси и запълва редица празнини в печатните издания на тема Таекуон-До в България. Структурирана в иновационен формат, това е първата книга след дългогодишното отсъствие на подобна литература на книжния пазар в България.

DSC_0054

Книгата беше посрещната с огромен интерес и за авторите, бе щастие и радост да надпишат своите автографи върху началните страници.

Изданието е посветено на втория “Advanced Taekwon-Do International” семинар, организиран в България, който ще се проведе на 15 и 16 Юни в град София. В книгата е включена специална страница, на която GM Lim ще даде автографи на участниците в семинара.

Част от книгата можете да намерите ТУК.

(Visited 61 times, 1 visits today)