Репорт от третия ATEU семинар на GM James Lim

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:3 mins read

Семинарът се проведе в четири сесии на 6 и 7 май 2017 г. в София, България. Поради големия брой участници и различните възрастови групи и техническо ниво, събитието се проведе в нов формат, в две зали, като учениците бяха разделени на три групи. Това позволи на гранд майстора да бъде напълно полезен и ефективен в обучението, както и всички ученици и инструктори да получат качествена квалификация, умения и знания, необходими за съответното им техническо ниво.

    

В сесиите GM Lim представи форма, самозащита, специални техники за самозащита срещу нож и пистолет и приложение на блоковете от формите. Семинарът беше отново силно интригуващ, както за децата, така и за старши инструкторите, тъй като големият майстор представя таекуон-до не като спорт, а като бойно изкуство.

    

На 6 май 2017 се проведе официално промотиране на старшите инструктори на ATEU в ранг, като председателят на организацията г-н Борис Атанасов, бе удостоен с майсторска титла:

Борис Атанасов – 7 дан;

Мирослав Трифонов – 6 дан;

Костадин Кукушев – 6 дан;

Елица Костадинова – 5 дан;

Марио Илиев – 5 дан,

Laszlo Butty, 4 дан.

На 7 май 2017г. се проведе 7-ми конгрес на ATEU. На конгреса бе гласуван нов борд, в който бе включен нов член от Англия – Laszlo Butty, 4 дан. За съпрезиденти бяха избрани единодушно Борис Атанасов, 7 дан и Мирослав Трифонов, 6 дан.

  

Семинарът завърши с тържествена церемония по награждаване на участниците.

GM Lim даде автографи върху коланите на учениците и на част от тиража на книгата “Детска Енциклопедия на Таекуон-До” с автор М. Трифонов.

  

(Visited 258 times, 1 visits today)