Адвансед ТКД България » Адвансед франчайз

Адвансед Таекуон-до Европа АТЕУ предлага Адвансед Таекуон-до франчайз – достъп до разработен и успешен бизнес модел в обучението по бойни изкуства. Прилага гъвкави варианти за успешно сътрудничество. Включително организационна подкрепа на партньорите развиващи Адвансед таекуон-до, като:

Семинари и промоции в степен.

Адвансед Таекуон-до Европа организира и провежда национални и международни семинари по Таекуон-до. Семинарите са тематични и са насочени към повишаване на квалификацията на участниците в тях. Те могат да бъдат съчетани с промоции в степен на участниците.

Промоциите (повишаване) в степен се предлагат за всички практикуващи Таекуон-до. Те представляват теоретичен и практически тест по Таекуон-до, базира на солидни критерий за технически умения, познания и стаж. Предлага се съкратена процедура за повишаване в степен на инструктори с дългогодишен стаж в бойните изкуства.

Международни Сертификати.

Адвансед Таекуон-до Европа издава международни сертификати за технически и почетни степени по Таекуон-до. Сертификатите са с уникални номера от базата данни, защитени са с холограмен стикер и съдържат QR код към уеб сайта на организацията.

Екипировка и лога.

Адвансед Таекуон-до Европа предлага екипировка, брандирана с надписи, лого и символи на организацията. Предлага бродирани емблеми, черни колани по индивидуален проект, съдържащ името и актуалната степен. Предоставя проекти и графични файлове с емблеми лога и надписи, съдейства при разработка на нови дизайни.

Учебници и програми.

В Адвансед Таекуон-до Европа са разработени, тествани и въведени иновативни програми за обучение по Таекуон-до. В тях са включени модерните тенденции в бойните изкуства, както са съобразени със спецификата на целевите групи. Ежегодно програмите се актуализират съобразно получените от прилагането има резултати.

Инструкторите от  организацията са автори на книгите „Таекуон-до пътя на здравия разум“ и “Детска енциклопедия на Таекуон-До”, които са подходящи учебни помагала за трениращите и инструкторите.

(Visited 164 times, 1 visits today)