Старши преподавател на АМВР Марио Илиев се присъединява към треньорския екип на BUTF

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:2 mins read

Главният инструктор по „полицейска лична защита“ и старши преподавател в Академия на Министерство на Вътрешните Работи, Марио Илиев стана инструктор на BUTF в края на 2014 г.  Ст. преподавател Марио Илиев е носител на ІІІ Дан ITF и има близо 30 години спортно-педагогически стаж в бойните изкуства и таекуон-до. Бил е републикански шампион и е носител на многобройни призове от националните първенства по бойно-полицейска подготовка.

Марио Илиев и ГМ Лим

От тази година Марио Илиев е действащ инструктор на BUTF и сертифицира своите таекуон-до възпитаници към BUTF и ATI. Към момента обсъждаме заедно бъдещи планове за активна и ползотворна съвместна дейност.

Бо Сабумним М. Илиев остана с отлични впечатления от ATI – семинара в София още през 2013г., когато за първи път се докосна до експертността и вещината на GM Lim. По време на гостуването си в България, Гранд Майсторът бе поканен като специален гост в Академия на Министерство на Вътрешните Работи, където бяха проведени задълбочени и интригуващи разговори по въпросите на бойните изкуства.

 

В срещата взе участие и доц. д-р Бойка Чернева, тогава Декан на факултет “Полиция”, а понастоящем Ректор на  Академията. Доц. Чернева получи почетна значка на ATI, лично от Гранд Майстор Лим.

 На семинара в София през 2013 г., ГМ Лим удостои синът на Марио – Станислав Илиев с честта да защити черен колан І Дан. Станислав се представи достойно и на ниво пред Големия Майстор.      

За нас (BUTF) е чест и радост, такъв ценен и утвърден с годините инструктор, като Марио Илиев да се присъедини към нашата организация и ATI.

 

Повече снимки можете да видите на адрес: https://taekwon-do.bg/gal/thumbnails.php?album=52

(Visited 763 times, 1 visits today)