Откриване на новата учебна 2023/2024 година в ATEU

  • Post author:
  • Post category:Events / News
  • Reading time:2 mins read

От 29.09. до 01.10.2023 г. в еко селище „Азарея“ се проведе тридневен лагер на ATEU. Базата се намира в „сърцето“ на Троянския Балкан и разполага с прекрасни условия за спорт, туризъм и почивка.

В мероприятието участие взеха представители на Martial Arts Academy и ТК „Евроатлас“. От МАА това бяха: сахьоним Марио Илиев – гл. инструктор на академията  и председател на инструкторския борд на ATEU; Иван Иванов – член на борда, и Никол Таскова. От ТК „Евроатлас“ участваха: СМ Борис Атанасов – председател на клуба и президент на ATEU, сабумним Томи Гиздов – член на УС на клуба и на инструкторския борд на ATEU, Борислава Гиздова и Борис Атанасов – младши.

Лагерът беше изключително ползотворен, а програмата – наситена със събития, предвид малкото време с което (за съжаление) разполагахме. Беше отчетена като успешна изминалата 2022/2023 учебна година: няколко лагера, изпити за технически степени, международен семинар с водещ СМ Малкълм Джоунс, участие в онлайн курсове, инструктори бяха повишени в ранг.

Бяха планирани задачите за новата 2023/2024 г.: участие в лагери, изпити и семинари (по възможност и международни), подготовка за печат на второ преработено и допълнено издание на книгата „Адвансед Таекуон-до – Модерното бойно изкуство“.

Напълно в духа на иновацията на ATEU „Next belt now“ бяха повишени в степен Никол – 4 гуп и Борислава – 7 гуп. И двете, освен в учебно-тренировъчния процес, активно се включваха и в социалния живот на организацията.

(Visited 67 times, 1 visits today)