Адвансед Таекуон-до Европа ATEU предлага достъп до разработен и успешен бизнес модел в обучението по Бойни изкуства. Прилага гъвкави варианти за успешно сътрудничество. Включително организационна подкрепа на партньорите развиващи Адвансед Таекуон-до, като:

  • Семинари и промоции в степен.

Организира и провежда национални и международни семинари с Майстори и международни инструктори. Семинарите са тематични и са насочени към повишаване на квалификацията на участниците в тях. Те могат да бъдат съчетани с промоции в степен на участниците.

 

Промоциите (повишаване) в степен се предлагат за всички практикуващи Таекуон-до. Те представляват теоретичен и практически тест по Адвансед Таекуон-до, базиран на солидни критерий за технически умения, познания и стаж. Предлага се съкратена процедура за повишаване в степен на Майстори и инструктори с дългогодишен стаж в бойните изкуства.

  • Международни Сертификати.

Издава международни сертификати за технически и почетни степени по Адвансед Таекуон-до. Сертификатите са с уникални номера от базата данни, защитени са с холограмен стикер и съдържат QR код към уеб сайта на организацията.

  • Учебни помагала и програми.

Разработени, тествани и въведени са иновативни програми за обучение по Адвансед Таекуон-до. В тях са включени модерните тенденции в Бойните изкуства, както са съобразени със спецификата на целевите групи. Ежегодно програмите се актуализират съобразно получените от прилагането им резултати.

Инструкторите от  организацията са автори на книгите „Таекуон-до пътя на здравия разум“ и “Детска енциклопедия на Таекуон-До”, които са подходящи учебни помагала за трениращите и инструкторите.

  • Екипировка и лога.

Предлага екипировка, брандирана с надписи, лого и символи на организацията. Изработва бродирани емблеми, черни колани по индивидуален проект, съдържащ името и актуалната степен. Предоставя проекти и графични файлове с емблеми лога и надписи, съдейства при разработка на нови дизайни.

 

(Visited 254 times, 1 visits today)