Адвансед Таекуон-до Европа ATEU предлага достъп до разработен и успешен бизнес модел в обучението по Бойни изкуства. Прилага гъвкави варианти за успешно сътрудничество. Включително организационна подкрепа на партньорите развиващи Адвансед Таекуон-до, като:

  • Семинари и промоции в степен.

Организира и провежда национални и международни семинари с Майстори и международни инструктори. Семинарите са тематични и са насочени към повишаване на квалификацията на участниците в тях. Те могат да бъдат съчетани с промоции в степен на участниците.

 

Промоциите (повишаване) в степен се предлагат за всички практикуващи Таекуон-до. Те представляват теоретичен и практически тест по Адвансед Таекуон-до, базиран на солидни критерий за технически умения, познания и стаж. Предлага се съкратена процедура за повишаване в степен на Майстори и инструктори с дългогодишен стаж в бойните изкуства.

  • Международни Сертификати.

Издава международни сертификати за технически и почетни степени по Адвансед Таекуон-до. Сертификатите са с уникални номера от базата данни, защитени са с холограмен стикер и съдържат QR код към уеб сайта на организацията.

  • Учебни помагала и програми.

Разработени, тествани и въведени са иновативни програми за обучение по Адвансед Таекуон-до. В тях са включени модерните тенденции в Бойните изкуства, както са съобразени със спецификата на целевите групи. Ежегодно програмите се актуализират съобразно получените от прилагането им резултати.

Cover Books05a1

Инструкторите от  организацията са автори на книгите „Адвансед Таекуон-до Модерното бойно изкуство“, „Таекуон-до пътя на здравия разум“ и “Детска енциклопедия на Таекуон-До”, които са подходящи учебни помагала за трениращите и инструкторите.

  • Екипировка и лога.

Предлага екипировка, брандирана с надписи, лого и символи на организацията. Изработва бродирани емблеми, черни колани по индивидуален проект, съдържащ името и актуалната степен. Предоставя проекти и графични файлове с емблеми лога и надписи, съдейства при разработка на нови дизайни.

(Visited 295 times, 1 visits today)