Летен лагер Китен 2010 – REPORT

  • Post author:
  • Post category:Events
  • Reading time:8 mins read

   

 От 01 до 12. 09. 2010 г. в гр. Китен се проведе летният лагер на BUTF, организиран от Таекуон-до клуб Банкя. В него взеха участие клубовете Евроатлас, Феникс и Банкя. Водещи инструктори бяха Е. Боянова, Б. Атанасов и М.Трифонов. На лагера се провеждаха двуразови тренировки, включващи крос, гъвкавост, договорен спаринг, спаринг комбинации, специална техника, силов тест и техники за самоотбрана.

          

   

 

 Изнесени бяха лекции на тема теория и история на Таекуон-до. С голям интерес бе посрещната лекцията-беседа за актуалното положение на Таекуон-до в света и в България, както и моделите и тенденциите на различните международни организации.

        

 Всички участници в лагера останаха доволни както от тренировките, така и от развлекателните и забавни мероприятия, включени в програмата.

        

 Проведен бе ден на изобразителното изкуство, в който младите таекуондисти рисуваха на тема „Таекуон-до”. Част от рисунките бяха избрани да красят залата на Н.Ч. “Свобода-1948”, в гр. Китен, където се провеждаха тренировките. Всички снимки на рисунките и техните художници може да видите в галерията на тaekwon-do.bg  на адрес https://taekwon-do.bg/gal/thumbnails.php?album=10 . В същата галерия можете да откриете още над 200 снимки, публикувани в албум “Летен лагер – Китен 2010”.

        

   

 Състоя се още и ден на снимката, като всеки участник в лагера получи възможност да изпълни и заснеме своя любима техника или позиция.

     

 Организирани бяха посещения на аквапарк и лунапарк, придружени с много смях и забавления. Лагерът премина неусетно с много слънчеви лъчи, плаж и отпразнуване на два рожденни дни – Валентин Златков от клуб Банкя навърши 11, а Антъни Захариев от клуб Феникс – 8 години.

   

   

                             

 Мероприятието завърши с детски карнавал и дискотека за най-големите участници. Лошото време в последните два дни, не само не попречи, но и беше наш съюзник за запазването на хубави снимки и прекрасни спомени под морските вълни.

                     

  

 Всички таекуондисти, взели участие в Летен лагер – Китен 2010 очакват с нетърпение следващото мероприятие на BUTF.


(Visited 292 times, 1 visits today)