Зимен Лагер – Огняново 2010

  • Post author:
  • Post category:Events
  • Reading time:1 mins read

 

От 04.01 до 08.01.2010г., в с. Огняново се проведен Зимен лагер по Таекуон-до, организиран от Българска Таекуон-до Федерация. В мероприятието взеха участие трениращи от всички възрасти, от различни клубове.

Технически ръководители бяха Борис Атанасов – V дан, Мирослав Трифонов – ІІІ дан, Костадин Иванов– ІV дан, ръководител – Елица Боянова – ІІ дан.

На лагера се проведоха три разови тренировки, включващи крос, обучения по форма, спаринг и самоотбрана. Поради големия интерес на трениращите, към всички аспекти на Таекуон-до, бяха представени  лекции на различни теми – история на Таекуон-до в България, сравнение между Таекуон-до ITF и WTF, състезателен правилник. По време на обучението бяха проведени и беседи, в които за радост на инструкторите, всички се включиха активно с въпроси и мнения. Представена, бе и Теория на силата, като част от участниците в лагера самостоятелно подготвиха и презентираха различните й компоненти.

Лагерът премина с много приятни емоции и дори снегът не попречи на таекуондистите да се насладят на топлите минерални извори.

(Visited 118 times, 1 visits today)